Какво представлява MOS за Marine Force Recon?
Какво представлява MOS за Marine Force Recon?

Видео: Какво представлява MOS за Marine Force Recon?

Видео: Какво представлява MOS за Marine Force Recon?
Видео: What Was Force Recon's Purpose In Vietnam? 2024, Може
Anonim

Разузнавач

Просто така, какво прави Marine Force Recon?

RECON МИСИЯ: Мисията на Force RECON е да провежда амфибия разузнаване , дълбока земя разузнаване , наблюдение, оформяне на бойното пространство и набези с ограничен мащаб в подкрепа на Морски Експедиционен Сила (MEF), други Морски задача въздух-земя сили , или става сила.

По същия начин колко време е обучението на Marine Force Recon? Основното ПРИЗНАВАЙТЕ Курсът се състои от три фази: Фаза 1 е четири седмици дълго и се фокусира върху Морски индивидуални физически умения като бягане, PT с много повторения, курсове с препятствия, плуване в океана с плавници, ръкинг, навигация по суша, окачване на въже за хеликоптер обучение , комуникации и подкрепящи оръжия.

И така, каква е разликата между Marine Recon и Force Recon?

Marine Recon и Force Recon съществуват, за да бъдат очите и ушите на съответните им команди. Има обаче съществено разлика между тях. Морски разузнавач частите се обучават за „Battlefield“ разузнаване , като има предвид, че Force Recon частите са обучени както за „Battlefield“, така и „Beyond theBattlefield“ разузнаване.

Можете ли да се запишете като Recon Marine?

Морски разузнавач , можеш да получите договор веднага през портата, разбира се Вие все още трябва първо да завършат основното и пехотното обучение, но след това Вие 'llattend A&S (Оценка и подбор) НО преди можете да направите ВСЯКО от това Вие трябва да говорите с вашия рекрутер, за да видите дали Вие дори имат право да се присъединят към Морски пехотинци.

Препоръчано: