Каква функция се предлага изключително на Jeep Gladiator Rubicon?
Каква функция се предлага изключително на Jeep Gladiator Rubicon?

Видео: Каква функция се предлага изключително на Jeep Gladiator Rubicon?

Видео: Каква функция се предлага изключително на Jeep Gladiator Rubicon?
Видео: Вот почему Jeep Gladiator 2020 года - это самый горячий новый пикап 2024, Може
Anonim

Предшественик: Jeep Gladiator (SJ); Джип Кома

Съответно, дали Jeep Gladiator Rubicon идва с асансьор?

Нашият JT Рубикон разполага с TeraFlex JT: 1.5”Performance Spacer Leveling Kit, който асансьори предната част, за да съответства на фабричната задна част езда височина.

По същия начин дали Jeep Gladiator има солидна предна ос? Стандартната тежкотоварна Дана® 44 отпред и отзад солидни оси на Гладиаторът има изключително дебели тръби и изковки за изключителна здравина, твърдост и издръжливост.

Като се има предвид това, каква е разликата между Jeep Gladiator на сушата и Rubicon?

В Гладиатор Оувърланд тапицерията може по същество да се разглежда като еквивалент на тапицерията на JL Wrangler Sahara, проектирана за по-луксозно изживяване от обикновените спортове Sport и Sport S, но не толкова готова за офроуд, колкото дори по-скъпите Рубикон . Те изобщо не се предлагат на Sport или Sport S.

Кое ниво на оборудване е налично за Jeep Gladiator 2020?

Джип предлага Гладиатор в четири нива на подстригване -Sport, Sport S, Overland и Rubicon. След претегляне на всички на разположение опции на Джип конфигуратор и разглеждайки таблиците за теглене и полезен товар, стигнахме до модел, който би могъл да обслужи нуждите на почти всеки служител в офиса.

Препоръчано: