Съдържание:

Колко струва един скутер за мобилност?
Колко струва един скутер за мобилност?

Видео: Колко струва един скутер за мобилност?

Видео: Колко струва един скутер за мобилност?
Видео: ✅ МОЩНАЯ ПЕТАРДА + СКУТЕР 🔥 ТОП 50 ПЕТАРД В МОПЕДЕ 💥 ПЛАСТИК МОТОЦИКЛА БОЛЬШЕ НЕ СОБРАТЬ 2024, Може
Anonim

Цени на скутери за мобилност обикновено започват около $600 и стигат до $2000. Ценообразуване Променливите включват максимален капацитет на тегло, независимо дали имат 3 или 4 колела и разстояние на движение без презареждане на батерията.

Само така, мога ли да получа безплатен скутер за мобилност?

Като цяло част Б покрива Medicare мобилност оборудване и друго медицинско оборудване, а в някои случаи, ще предоставят скутери за мобилност за Безплатно . Ако обаче не можете да си позволите 20%, трябва да се свържете с местния офис на Medicaid, за да поискате помощ чрез програмата за спестявания на Medicare.

Освен по -горе, отговарям ли на изискванията за скутер за мобилност? Ако не можете да използвате бастун или проходилка, или не можете да управлявате ръчна инвалидна количка, можете отговарям на изискванията за електрическо задвижване скутер . Да се отговарям на изискванията , трябва да можете да влизате и излизате от него безопасно и достатъчно силно, за да седнете и безопасно да управлявате органите за управление.

Освен това, каква е средната цена на скутер за мобилност?

Отговори на цена на личен скутер за мобилност ще варира в зависимост от марката, размера и характеристиките, но обикновено варира от около $ 800 до над $ 3 000 или повече. В цена със стандартен размер скутер за мобилност зависи от размера на скутер , марката, товароносимостта и скутер аксесоари, които изберете.

Кой е най -евтиният скутер за мобилност?

Най-новите оферти за мобилност на скутери:

  • -57% Мобилен скутер Pride Apex Lite.
  • -74% Мобилен скутер Pride Elite Traveler 4.
  • -52% TGA Zest Mobility Scooter.
  • -71% Тротинетка за спортна мобилност Pride Elite Traveller.
  • -75% Shoprider Sovereign Mobility Scooter.
  • -66% Shoprider Paris Mobility Scooter.
  • -63%
  • -49%

Препоръчано: