Има ли 2018 Nissan Rogue Android Auto?
Има ли 2018 Nissan Rogue Android Auto?

Видео: Има ли 2018 Nissan Rogue Android Auto?

Видео: Има ли 2018 Nissan Rogue Android Auto?
Видео: Nissan Rogue 2018 - Android Auto ™ 2024, Може
Anonim

В 2018 Rogue ще включва Apple CarPlay и Android Auto свързаност чрез информационно -развлекателната система NissanConnect. Информационно -развлекателната система NissanConnectSM е включена като стандартно оборудване за всички Измамник модели.

Имайки предвид това, има ли 2019 Nissan Rogue Android Auto?

Да, 2019 Nissan Rogue идва със стандартния Apple CarPlay и Android Auto . Всички предимства на тези системи за интеграция на интелигентни устройства ще бъдете ваши с отличния компактен SUV от Nissan.

Може да се попита и дали Nissan има Android Auto? Android Auto е съвместим със следните превозни средства. Забележка: Android Auto се предлага за новозакупени превозни средства и може да се предлага като стандартна или допълнителна функция.

Тук има ли 2017 Nissan Rogue Android Auto?

Android устройствата доминират на пазара на смартфони, но повече 2017 превозни средства ще бъде на разположение с CarPlay отколкото с Android Auto . Офертата на BMW и Porsche CarPlay върху повечето или всичките им модели, но засега нито един има обяви планове за добавяне Android Auto . В Nissan Максима и Мурано също има CarPlay само за 2017.

Можете ли да използвате Android Auto с Bluetooth?

Засега обаче работи само на телефоните на Google. Android Auto безжичният режим не работи Bluetooth като телефонни разговори и поточно предаване на медии. Няма достатъчно близка честотна лента Bluetooth за стартиране на AndroidAuto , така че функцията използва Wi-Fi да се общувайте с дисплея.

Препоръчано: