Същата компания ли са Thrifty и Hertz?
Същата компания ли са Thrifty и Hertz?

Видео: Същата компания ли са Thrifty и Hertz?

Видео: Същата компания ли са Thrifty и Hertz?
Видео: Lemons and Eggs in a Jar for Bones, Joints and Immunity, Here's How to Use Them 2024, Може
Anonim

Пестелив Наемане на кола. Пестелив Car Rental е дъщерно дружество на The Херц Корпорация със седалище в Естеро, Флорида. Преди това работеше като Dollar Пестелив Автомобилна група, Пестелив споделя 340 корпоративни и 1 500 франчайз места за коли под наем в Съединените щати и Канада с Dollar Rent A Car към февруари 2017 г.

Като се има предвид това, еднакви ли са Hertz и Thrifty?

Пестелив обслужва както летището, така и местния пазар чрез собствени магазини на компанията и обширна франчайз мрежа. През ноември 2012 г., Пестелив , заедно със сестринската компания DollarRent A Car, се присъедини към Херц семейство от марки, следващи На Херц придобиване на долар Пестелив AutomotiveGroup, Inc.

Може да се попита и Hertz и Budget една и съща компания? Както е посочено в тази история на IndependentTraveler.com, „Avis притежава Бюджет и Zipcar, Херц притежава Advantage, Dollar и Thrifty, а Enterprise притежава Alamo и National."

Второ, една и съща ли са Thrifty и Budget?

долар Пестелив Automotive започна да работи като независима дъщерна компания за наемане на автомобили на The Chrysler корпорация на 4 ноември 1997 г., като продължава да поддържа своите две марки, Dollar Rent A Car и Пестелив Наемане на кола. Купен е от The Hertz корпорация за 2,3 милиарда щатски долара на 19 ноември 2012 г.

Има ли предимство кола под наем, собственост на Hertz?

На 26 август 2012 г. Херц обяви, че се е съгласил да продаде САЩ Предимство бизнес на FranchiseServices of North America и Macquarie Capital, като продажба, за да получи регулаторно одобрение на На Херц придобиване на Dollar Thrifty, обявено по същото време, и за конвертиране на чуждестранни Предимство -маркирани локации

Препоръчано: