Съдържание:

Изградена ли е Ford Expedition върху рамка на камион?
Изградена ли е Ford Expedition върху рамка на камион?

Видео: Изградена ли е Ford Expedition върху рамка на камион?

Видео: Изградена ли е Ford Expedition върху рамка на камион?
Видео: !ЭКСКЛЮЗИВ! ДТП 28.08.19. Форд Экспедишн и Мерседес W221 2024, Може
Anonim

Ford Expedition

на Форд Платформата F-150 е доказана и приспособима и безпроблемна за Форд да се използва за тялото му върху кадър джипове. Експедицията на Форд и Lincoln Navigator са използвали съответната платформа F-150 и са споделили някои механични и каросерни компоненти за производствения си живот

Следователно има ли Ford Expedition рамка за камион?

Cadillac Escalade, Jeep Wrangler, GMC Yukon, Ford Expedition , Chevrolet Tahoe и Chevrolet Suburban все още се считат за каросерия кадър SUV, което ги прави изключително полезни на открито.

Второ, кои джипове са изградени върху рамка на камион? Toyota в момента произвежда най-много каросерията рамкови джипове с 4Runner, Sequoia, Land Cruiser, Lexus GX и LX, последвани от Nissan с Patrol, Armada и Infiniti QX56/80.

Имайки предвид това, Ford Explorer построен ли е върху рамка на камион?

След това стигаме до изцяло новото изследовател за 2020 . Това все още е кросоувър от един корпус, но вече се предлага или със задно задвижване, или със задвижване на всички колела. Четири- и шестцилиндровите двигатели се връщат отново, заедно с хибридно задвижване. Това поколение дори ще има спортен ST вариант.

Honda Pilot построен ли е върху рамка на камион?

В Honda Pilot е среден SUV, произведен от Хонда и въведена през 2002 г. Пилотски Цялостната конструкция и независимото окачване са проектирани да осигуряват управление, подобно на това на автомобил, и има интегриран периметър кадър релси, позволяващи теглене и леко използване извън пътя.

Препоръчано: